ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο – Σε ποιον αφήνει την κληρονομιά του;


Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο – Σε ποιον αφήνει την κληρονομιά του;
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών από ανακοπή καρδιάς άφησε τον Αύγουστο ο Τζέρι Λιούις. Παρόλα αυτά πριν πεθάνει ο διάσημος κωμικός είχε φροντίσει να αποκληρώσει και τα έξι παιδιά που είχε κάνει με την πρώτη σύζυγό του, την τραγουδίστρια Πάτι Πάλμερ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Τζέρι Λιούις στη διαθήκη του, την οποία επικαλείται το περιοδικό PEOPLE, αυτό που επιθυμεί είναι τα έξι αυτά παιδιά του να μην κληρονομήσουν τίποτα από την περιουσία του μετά το θάνατό του.


«Έχω ηθελημένα εξαιρέσει τους Gary Lewis, Ronald Lewis, Anthony Joseph Lewis, Christopher Joseph Lewis, Scott Anthony Lewis, Joseph Christopher Lewis και τους απογόνους τους από κληρονόμους της περιουσίας μου και είναι επιθυμία μου να μην επωφεληθούν με κανέναν τρόπο από αυτή», σημειώνεται στη διαθήκη, την οποία φέρεται να συνέταξε ο Τζέρι Λιούις το 2012.


Η φημολογούμενη αμύθητη περιουσία του ηθοποιού θα περάσει τα χέρια της χήρας του, SanDee Pitnick. Μετά δεύτερη στη σειρά για να κληρονομήσει την περιουσία του, αν κάτι συμβεί στην γυναίκα του, είναι η 25χρονη υιοθετημένη κόρη του, Danielle. Ο Λιούς παντρεύτηκε την Pitnick, που ήταν κάποτε χορεύτρια στο Λας Βέγκας, το 1983 και υιοθέτησαν την Danielle το 2012.

http://www.govastileto.gr/lifestyle/o-tzeri-liouis-apoklirose-ke-ta-eksi-pedia-apo-ton-proto-tou-gamo--se-pion-afini-tin-klironomia-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου