ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ξένια, μία νέα τραγουδίστρια που ξεχωρίζει!


Η Ξένια Μάη είναι μία νέα, ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια που κλέβει τις εντυπώσεις με τη χαρακτηριστική χροιά της, την ελκυστική της παρουσία αλλά και το επικοινωνιακό




της χάρισμα επί σκηνής. Η βελούδινη φωνή της έχει κάτι γνήσιο και ζεστό, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλες φωνές.
Έχει στο ενεργητικό της πολλές συνεργασίες με γνωστά ονόματα αλλά και εμφανίσεις τόσο στην Αθήνα όσο και σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα. Αυτό το καλοκαίρι τη βρίσκει στο "Μονακό", ένα
καινούργιο χώρο στη Νέα Μάκρη όπου μαζί με τον παρτενέρ της, διασκεδάζουν τον κόσμο μ' ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα. Η αγαπημένη της ώρα, όπως λέει όμως η ίδια, είναι "η ώρα του λαϊκού". Δεν κρύβει την αδυναμία της στο λαϊκό τραγούδι, άλλωστε είναι κάτι που τη χαρακτηρίζει. Κι είναι οφθαλμοφανές ότι όταν περνάει καλά ο κόσμος, περνάει καλά και η ίδια.
Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, μία εκπληκτική μπαλάντα με τίτλο Άσε με να φύγω, σε μουσική του Γιώργου Γαλανού και στίχους του Γιάννη Μαλλιά. Δύο δημιουργοί με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, της εμπιστεύονται ένα τραγούδι που η ίδια επέλεξε και ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλά άλλα! Ένα τραγούδι που άγγιξε την καρδιά της στο πρώτο του άκουσμα και που κάθε φορά που το ερμηνεύει live νιώθει ότι είναι ένα κομμάτι της ψυχής της!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου