ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ο επόμενος «Μαντ Μαξ» έχει ήδη τίτλο!


Ο επόμενος «Μαντ Μαξ» έχει ήδη τίτλο!
Η επιστροφή του Μαντ Μαξ στην κινηματογραφική οθόνη είναι γεγονός. Ο Τζορτζ Μίλερ αποφάσισε να «ξεσκονίσει» 30 χρόνια μετά τον θρυλικό ήρωα και παρέδωσε μία από τις καλύτερες περιπέτειες των τελευταίων χρόνων που παρασύρει το βλέμμα και ανεβάζει την αδρεναλίνη χωρίς να πατάει ποτέ φρένο.


Συνεπής λοιπόν, στην ορμητική κινηματογραφική εξόρμηση του παλαβού Μαξ, ο Μίλερ ανακοίνωσε πως έχει δύο ακόμη ιστορίες να αφηγηθεί και μάλιστα η δεύτερη έχει ήδη τίτλο.

«Έχουμε ένα σενάριο και ένα διήγημα. Συνέβη γιατί μετά από όλες τις καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Δρόμου της Οργής», είχα χρόνο να γράψω και να επεκτείνω τις υποπλοκές του σεναρίου», δήλωσε ο Μίλερ και αποκάλυψε τον τίτλο της επόμενης ταινίας, που θα είναι «Mad Max: The Wasteland».

Τί σημαίνει αυτό για τις επόμενες περιπέτειες του Μαξ Ροκατάνσκι; Θα δείξει. Η αλήθεια είναι πως σε μία εναλλακτική πραγματικότητα τον ρόλο θα τον είχε αναλάβει διαφορετικός ηθοποιός, κι εδώ έρχεται μία ακόμα μεγαλύτερη αποκάλυψη από πλευράς του Μίλερ.

Ένας από τους λόγους που ο «Δρόμος της Οργής» πήρε τόσο καιρό να γυριστεί, ήταν γιατί το ένα εμπόδιο διαδέχονταν το άλλο. Η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το 2001, αλλά η επίθεση της 11/9 επηρέασε δραστικά τα πάντα. Λίγο καιρό μετά ο Μελ Γκίμπσον είχε τη μεγαλύτερη δημόσια κατάρρευσή του και ο ρόλος του Μαξ έπρεπε να φρεσκαριστεί, να αναδιατυπωθεί. Τότε ήταν που ένα από τα σπουδαιότερα (και αδικοχαμένα) ταλέντα του Χόλιγουντ έφτασε πολύ κοντά στο να υποδυθεί τον Μαξ.

«Κάθε φορά που ο Χιθ Λέτζερ επισκεπτόταν το Σίδνεϊ, κουβεντιάζαμε για τον Μαξ», εξομολογήθηκε ο Μίλερ στο Daily Beast.«Είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μελ, όπως άλλωστε και ο Τομ Χάρντι, δηλαδή αρρενωπότητα, χάρισμα και ακούραστη ενέργεια, ότι απαιτείται δηλαδή για τον χαρακτήρα. Ο κόσμος έχασε ένα μεγάλο ταλέντο. Ο Τομ ήταν η επόμενη επιλογή».


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/o-epomenos-mant-maks-exi-idi-titlo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου