ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Απίστευτο: Το εξευτελιστικό ποσό που παίρνει ο Γιώργος Κωνσταντίνου από τις προβολές των ταινιών του


Απίστευτο: Το εξευτελιστικό ποσό που παίρνει ο Γιώργος Κωνσταντίνου από τις προβολές των ταινιών του
Οι ταινίες του παλιού αλλά καλού ελληνικού κινηματογράφου, έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, που η προβολή τους ακόμη και σήμερα σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Από κάθε προβολή ως γνωστό οι ηθοποιοί δικαιούνται ένα ποσό βάσει των πνευματικών δικαιωμάτων τους. Ποιο είναι αυτό;

Καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στα χρήματα που έπαιρναν τότε για κάθε ταινία αλλά και αυτά που παίρνουν σήμερα από τις επαναλήψεις.

«Τότε στις ταινίες δεν ήταν σπουδαία τα λεφτά. Μετά έγιναν πολλά, όταν άρχισε η τηλεόραση γιατί ήταν και καθημερινά. Παίρνουν κάποια λεφτά οι ηθοποιοί από πνευματικά δικαιώματα αλλά είναι πολύ λίγα. Από το «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» το μερίδιο το δικό μου είναι 45 ευρώ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Και δεν είναι αυτό το μόνο απίστευτο, αφού στη συνέχεια διευκρίνισε ότι το συγκεκριμένο ποσό το παίρνει όχι για μια προβολή της ταινίας από ένα κανάλι, αλλά μετά από ένα διάστημα περίπου έξι μηνών, όπου έχει προβληθεί σε αρκετά.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/apistefto-to-ekseftelistiko-poso-pou-perni-o-giorgos-konstantinou-apo-tis-provoles-ton-tenion-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου