ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αθώα μετά από οκτώ μήνες κόλασης στις αλβανικές φυλακές η Ελληνίδα τραγουδίστρια!


Αθώα μετά από οκτώ μήνες κόλασης στις αλβανικές φυλακές η Ελληνίδα τραγουδίστρια!
Η σύλληψη της Αναστασίας Βογιατζή το καλοκαίρι που μας πέρασε από τις Αλβανικές αρχές με βαριές κατηγορίες διακίνησης ναρκωτικών είχε προκαλέσει μεγάλο σοκ στο πανελλήνιο αλλά και το καλλιτεχνικό στερέωμα.
Συνάδελφοι της τραγουδιστές αλλά και φίλοι της δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν, ότι η
δική τους Αναστασία, κρυβόταν πίσω από κάτι τέτοιο.
Στα μέσα Φεβρουαρίου το αλβανικό δικαστήριο αθώωσε την Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια. Με την ίδια να έχει περάσει αδίκως τέτοια κόλαση μέσα στις φυλακές. Η εξομολόγηση  της για όλα αυτά που έζησε, τις επιθέσεις, τον ρατσισμό, συγκλονίζει. «Πολύ σημαντικό πράγμα να είσαι ελεύθερος» απαντάει σήμερα σε όλους την ρωτάνε. Έχοντας πλέον επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένειάς της στην συμπρωτεύουσα.

 «Γιατί να συμβεί αυτό σε εμένα χωρίς να έχω πειράξει κανένα άνθρωπο; Γιατί θα έπρεπε εγώ να το περάσω όλο αυτό. Πρώτη φορά στην ζωή μου που αισθάνθηκα ένα βήμα πριν τον ζωντανό θάνατο» εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Μια» η Αναστασία Βογιατζή…
«Δέχτηκα επιθέσεις από συγκρατούμενες, ρατσισμό αλλά και τον απόλυτο σεβασμό από τις αλβανικές αρχές. Ήταν μια ζωντανή κόλαση. Προσπάθησα να επιβιώσω έχοντας μαζί μου πάντα το θεό. Προσευχόμουν μέρα νύχτα. Δεν θα ξεχάσω το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκα πάνω σε ξύλινες τάβλες, σε ένα κρύο δωμάτιο με μια κουβέρτα μόνο» περιγράφει με τρεμάμενη την φωνή της!
 Ο Γολγοθάς της προς την κόλαση ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2014. Μαζί με έναν συνάδελφο της θα βρισκόντουσαν στην Αλβανία για να κάνουν live εμφανίσεις που τους είχε κλείσει ο Γεωργιανός μάνατζερ τους.

Εκείνη την μοιραία μέρα και ενώ είχαν τελειώσει το γεύμα τους, περιμένοντας τον επιχειρηματία του μαγαζιού που θα εμφανιζόντουσαν το επόμενο βράδυ και που δεν ήρθε ποτέ, κατόπιν παρότρυνσης του μάνατζερ τους, μαζί με τον τραγουδιστή(που επίσης συνελήφθη) ξεκίνησαν για Ηγουμενίτσα να πάρουν μια ακόμη τραγουδίστρια. Κατά την διάρκεια όμως ελέγχου του αυτοκινήτου στο τελωνείο των Τιράνων, οι αστυνομικές αρχές θα εντόπιζαν 63 κιλά χασίς κρυμμένα στο προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
Ακολούθησε η σύλληψη, η φυλάκιση, η αναμονή οκτώ ολόκληρων μηνών για την εκδίκαση της υπόθεσης τους. Το δικαστήριο που έγινε στις 13 Φεβρουαρίου έκρινε αθώα την Αναστασία Βογιατζή ενώ τον συνάδελφο της σε πέντε χρόνια φυλάκισης.

 http://www.govastileto.gr/lifestyle/a8oa-meta-apo-okto-mines-kolasis-stis-alvanikes-filakes-i-elinida-tragoudistria/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου