ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Που διασκέδασαν οι Bασίλης Καρράς, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Γιαννιάς και Ειρήνη Παπαδοπούλου;

karas2
Bασίλης Καρράς, Κώστας Σαφέτης, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Γιαννιάς, Ανδρέας Στάμος, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Γιαννιάς,  Ειρήνη Παπαδοπούλου και πλήθος επωνύμων διασκέδασαν στο Frangelico, λίγο πριν το θριαμβευτικό φινάλε!
Μετά απο 7 μήνες τεράστιας επιτυχίας, σε ένα απο τα νυχτερινά παντρέματα που έκαναν την μεγαλύτερη σεζόν, με εκατοντάδες κόσμου να πλημμυρίζουν ασφυκτικά το Frangelico Summer, με σύσσωμη την showbiz να διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα, ο Χρήστος Χολίδης με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Θανάση Βασιλάκο, αυτή την εβδομάδα κάνουν το πιο θριαμβευτικό φινάλε τους! Με τις παρατάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη, σύσσωμη η παρέα διασκέδασης του Frangelico, μέχρι και το Σαββάτο 4 Οκτωβρίου θα είναι εκεί για να σας διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι που δεν ξαναέγινε!
xoldisi3
xolidis1
xolidis5
xolidis6
xolidis7

http://www.govastileto.gr/lifestyle/%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AD%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-b%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου