ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αγγελική Ηλιάδη- Σάββας Γκέντσογλου: Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στη Μύκονο

gfhfh

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου φαίνεται να διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε για πρώτη φορά μαζί στη Μύκονο. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα RealNews, το φημολογούμενο ζευγάρι απολαμβάνει ευτυχισμένες στιγμές. 

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν άφηνε λεπτό τον 23χρονο ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια βραδινής εξόρμησης τους στο νησί και φαίνονταν να διασκεδάζουν κάθε λεπτό. Το φημολογούμενο ζευγάρι διασκέδασε στο νησί των Ανέμων και μάλιστα εθεάθησαν σε εστιατόριο μαζί με τη Νεσχάν Μουλαζίμ και το σύντροφό της Γιάννη Σιδεράκη.

ghfhgh

Κατά την έξοδό τους από το μαγαζί αντιλήφθηκαν τα φλάς των φωτογράφων και η Αγγελική Ηλιάδη έφυγε με τη Νεσχάν Μουλαζίμ συνεχίζοντας τη βόλτα τους στα Ματογιάννια ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναχώρησε μόνος του από την πίσω πόρτα με σκοπό να μπερδέψει τους φωτογράφους. Το φημολογούμενο ζευγάρι φαίνεται να βρίσκεται στις πρώτες μέρες της σχέσης τους παρόλο που λίγες μέρες νωρίτερα η γνωστή τραγουδίστρια δήλωνε πως με τον ποδοσφαιριστή είναι απλά φίλοι. 

 http://www.govastileto.gr/lifestyle/%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BF/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου