ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Χρήστος Χολίδης – Χριστίνα Μουστάκα: Η καθημερινότητα του ερωτευμένου ζευγαριού – Δείτε φωτογραφίες


xolidis
Ο Χρήστος Χολίδης και η 26χρονη αγαπημένη του, Χριστίνα Μουστάκα, δεν κρύβουν πλέον τη σχέση τους και σχεδιάζουν να περάσουν το πρώτο τους Πάσχα μαζί. «Αν και έχουν διαφορετικά ωράρια, φροντίζουν να οργανώνουν έτσι το πρόγραμμά τους για να είναι μαζί της περισσότερες ώρες
της ημέρας. Συχνά η Χριστίνα μένει στο σπίτι του Χρήστου στη Γλυφάδα» αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό ΟΚ! και συνεχίζει: «Εκείνος σχεδόν καθημερινά επισκέπτεται τα νέα καταστήματα cafe Focaccino που ανέλαβε στη Γλυφάδα, στο Παλαιό Φάληρο και στο Σύνταγμα. Επιπλέον είναι συνεπής στις νυχτερινές εμφανίσεις του στο Frangelico».
Πριν λίγες μέρες ο φακός του περιοδικού κατέγραψε τον Χρήστο Χολίδη και τη Χριστίνα Μουστάκα σε διαφορετικά σημεία των νοτίων προαστίων. Ο τραγουδιστής επισκέφθηκε κατάστημα ποδηλάτων στην Αργυρούπολη » και αγόρασε αξεσουάρ για τα ποδήλατά τους. Έχει γίνει αγαπημένη τους συνήθεια να κάνουν μαζί βόλτες με τα ποδήλατα» περιγράφει πηγή στο ΟΚ!.

Η Χριστίνα Μουστάκα απαθανατίστηκε να επιστρέφει μεσημέρι, μετά τη δουλειά της, στο σπίτι του Χρήστου στη Γλυφάδα. «Λίγο πριν είχε περάσει από κεντρικό μεζεδοπωλείο της περιοχής, αγοράζοντάς φαγητό για το σπίτι» καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.

 Δείτε φωτογραφίες
xolidis1
xolidis2
xolidis4jpg
xolidis23jpghttp://www.govastileto.gr/lifestyle/%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B1-%CE%B7-%CE%BA/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου